Wat is de BERA® Alu Sub-base Terrace System?

BERA® introduceert voor 2017 een uniek en gepatenteerd systeem voor het snel en eenvoudig realiseren van verhoogde terrassen van hout, composiet of tegels. Het aluminium systeem vormt de dragende constructie voor het terras, maar biedt ook de mogelijkheid om traptreden en hellende opritten te creëren. Samen met de BERA® verstelbare dragers wordt elk terras een perfecte basis voor de inrichting van de
buitenruimte.

Een grote tijdsbesparing bij de aanleg, maar vooral ook in vergelijk met de gebruikelijke kosten voor ‘nazorg’. Bij het traditioneel gebruikte (hard)hout is er altijd extra zorg omtrent krimp, rek, torderen, verrotting en maatvoering. Dit is met het BERA® aluminium systeem verleden tijd. Maatvastheid, sterkte, nagenoeg geen boren/schroefverbindingen en natuurlijk minder verstelbare dragers zijn de direct voelbare voordelen. Na plaatsing geen omkijken meer naar het terras! Het gehele systeem is 100% recyclebaar.

Toepassingen zijn terrassen voor tuinen, rond zwembaden maar ook voor restaurants, hotels en openbare ruimten. Daktuinen kunnen nu perfect gerealiseerd worden met dit systeem waarbij alle technische zaken zoals bekabeling, water toe/afvoer onzichtbaar blijven. Traptreden en hellende opritten gemaakt met hetzelfde aluminium systeem vergroten de toegankelijkheid van het terras.

DOWNLOAD

Kies uw taal om een brochure te downloaden.

EN
FR
NL
SK

PRODUCT FOTO’S

PROJECTEN

VIDEO

WAAR KOOP IK?

VIND EEN DEALER