• Icon Feather Tv Bekend van TV! rt(4) 6
  • A-merken
  • Pricetag IDeal, Paypal, Mastercard, VISA
  • 100% Klanttevredenheid
Home2020-06-11T13:44:35+02:00

Dé Online-Shop voor duurzame en innovatieve producten voor uw tuin

BERA B.V. is een Nederlandse onderneming, gestart in 2009, teneinde “groene” ofwel duurzame producten te ontwikkelen, produceren en distribueren voor tuinen, landschap en openbaar groen. Wij streven ernaar om alle producten zowel in de toepassing als tijdens de productie duurzaam te laten zijn.

Kijk vrijblijvend eens rond en koop onze systemen voor regenwater management, grindstabilisatie, maar ook voor kantopsluitingen of terrassen en balkons.

Onze duurzame producten voor uw tuin!

Stabilisatie

Randopsluiting

Tegel- en Balkdragers

BERA Urbanscape

Ecologische duurzaamheid in uw mooie tuin

BERA is uw partner als het gaat om innovatieve en duurzame oplossingen voor de tuin. Door een bezoek te brengen aan onze website www.bera-bv.com wordt u volledig geinformeerd over de producten die mede zijn ontwikkeld vanuit de praktijk door hoveniers en architecten.

Via een dicht netwerk aan dealers in 43 landen leveren we onze producten aan de vakhandel voor verwerking in tuinen, openbare ruimten en grote projecten zoals vakantieparken en sportcomplexen.

Met de BERA Online-Shop willen wij u de mogelijkheid bieden een selectie van onze producten te kopen voor uw tuin. Hier vindt u bijvoorbeeld Gravel Fix, onze unieke grindplaat voor ultieme en gecertificeerd duurzame grindstabilisatie. Maar ook de verstelbare dragers voor terras en balkon.

Prijswinnaars!
Zoals u begrepen heeft is de ‘rode draad’ bij ons om alles waar mogelijk te produceren met alternatieve energiebronnen en de producten circulair te laten zijn qua materiaal. Wij zijn er trots op dat we hiervoor zelfs in de prijzen gevallen zijn met onze plantenzakken ‘BOLERO’.

Prix Innovation Eco Developpement

Prix Special Tendences

„Cradle to Cradle™ Silver“ Certificaat (C2C)

Onze unieke grindstabilisatie in het wit voor grind/split – BERA Gravel Fix – is sedert 2015 gecertificeerd door het belangrijkste orgaan voor onafhankelijke controle op productie van uiteenlopende producten en het MVO. Voor alle details kunt u zich overtuigen via deze link: https://www.c2ccertified.org/products/scorecard/gravel_fix

Veel plezier bij het online shoppen!