Wat is BERA® B-Edge Pro?

Paden, borders en gazons zijn zeer eenvoudig van elkaar te scheiden door de 12 cm hoge “B-Edge Pro” semi-professionele randbegrenzing. Leverbaar in lengten van 10 m en 20 m. Gemakkelijke verwerking door soepelheid en flexibiliteit zowel recht als gebogen vormen. Eenvoudige plaatsing en door het zig-zag profiel een versterkte hechting in de grond. Veilig voor spelende kinderen en huisdieren door de 2 mm dikke afgeronde bovenzijde van B-Edge Pro. Dit voorkomt verwondingen zoals vaak gebeurt met andere metalen of dunne plastic producten. BERA® B-Edge Pro is licht in gewicht, makkelijk te knippen en vrijwel elke vorm kan naar eigen wens of idee gerealiseerd worden. Leverbaar in 2 kleuren die perfect harmoniëren met de omgeving of toepassing.

BERA® B-Edge Pro wordt gemaakt van polyethyleen en is volledig recyclebaar.

TECHNISCHE GEGEVENS
Product BERA® B-Edge Smart
Kleur Zwart, bruin of groen
Materiaal Polyethyleen
Gewicht 250 gr/m’
Afmetingen 12 cm hoog, 2 mm dik
Lengten 10 of 20 m
Product veiligheid REACH
Productie norm ISO9001
UV en vorst Bestendig
Verpakking 156 stuks (10 m) of 91 stuks (20 m) per pallet
Pallet afmetingen 120 x 80 x 175 cm
Pallet gewicht 425 kg (10 m) resp. 480 kg (20 m)
HS Code 39011010

Voor u als dealer of professional kunt u via onderstaand formulier uw wensen aangeven.

Aanvraag voor productinformatie

DOWNLOAD

Select language below to download catalogue.

NL
EN
FR
DE
SK

PRODUCT GALLERY

INSTALLATION

Rol de B-Edge Pro uit en leg iets zwaars op de uiteinden tijdens gemiddelde temperaturen en/of in de zon. Dit zorgt ervoor dat de randbegrenzing ‘ontspant’ en vlak wordt.

Graaf een geul waar de randbegrenzing moet komen. Zorg ervoor dat deze netjes even diep wordt ingegraven. De randbegrenzing dient juist boven de grond uit te steken, zodanig dat er geen materiaal over de randbegrenzing heen komt.

Terwijl u de randbegrenzing stevig aandrukt in verticale richting wordt de grond stevig aangedrukt tegen de B-Edge Pro aan. Voor extra stevigheid kunt u eventueel 20cm lange grondpennen of spijkers schuin aanbrengen in de onderzijde (in het zig-zag profiel).

APPLICATIONS

WAAR KOOP IK?

VIND EEN DEALER