Grind- en splitstabilisatie en grasplaten

De oppervlakten in de tuin, het landschap of openbare ruimte vervult in eerste instantie praktische en esthetische doeleinden. Het moet er fraai uitzien en het liefst een natuurlijke uitstraling zonder al te veel onderhoud.

Zodra er intensiever gebruikt gemaakt wordt van de verharding en zeker met grind of split, dan is een hulpmiddel als BERA Gravel Fix zeer belangrijk om te voorkomen dat het grind of split verschuift, er sporen en plassen ontstaan of dat je er diep inzakt. Gravel Fix zorgt ervoor dat ook in de natte periodes het pad, de oprit, de oprijlaan of parkeerplaats er altijd fraai en toch natuurlijk uitziet.

Met onze stabilisatiesystemen zijn wij dé specialist geworden in zeer korte tijd voor oppervlakten met grind of split. Ook voor gras en de paardenbak zijn er oplossingen om de oppervlakte stabiel te maken en de natuurlijke aanblik te behouden.

lees meer

Onze producten

 • Opties selecteren
 • Lees meer
 • Opties selecteren
 • Lees meer
 • Opties selecteren
 • Gravel Fix Parkeer Markering

   2,99 incl. BTW
  Opties selecteren
 • Opties selecteren

Gravel Fix bespaart geld!

In vergelijk met andere verhardingen bespaart u geld met Gravel Fix. De kosten voor de aanleg zijn gering, verwerking is eenvoudig en het onderhoud is nihil.

Ook ervaren we meer en meer langere droge periodes en plotseling overvloedige regenval. Gravel Fix zorgt ervoor dat het regenwater direct naar het grondwater wordt gevoerd. Goed voor de natuur en uw tuin! Ook biedt de overheid in veel landen, dus mogelijk ook uw gemeente, u voordelen bieden voor waterdoorlatende verharding zoals Gravel Fix.

Gravel Fix en auto’s!

Perfect voor de oprit, parkeerplaats of ruimte rondom het gebouw. Berijdbaar voor alle auto’s, zelfs vrachtwagens.

Grass Fix voor parkeren en getest voor de brandweer!

Grass Fix Eco wordt gebruikt voor gras-parkeerplaatsen bij P+R, vakantieparken of openbare gebouwen. In vergelijk tot de betonnen versie is groei van het gras niet meer problematisch. Beton wordt heet en droogt het gras uit, Grass Fix niet!

Grass Fix Eco is TUV getest voor het gebruik rondom gebouwen zodat de brandweerwagens en andere hulpdiensten veilig het groene terrein kunnen berijden.